Ο πίνακας διαχειρίζεται ξεχωριστά τις τεχνολογίες ανάλυσης, μάρκετινγκ και την άδεια υποστήριξης για μη ολοκληρωμένη παραγγελία. Οι προεπιλεγμένοι διακόπτες είναι πρόταση και όχι ήδη δοθείσα συγκατάθεση: η προαιρετική επεξεργασία ξεκινά μόνο μετά την επιβεβαίωση με «Αποδοχή» ή την αποθήκευση της επιλογής. Το κλείσιμο του αρχικού πίνακα χωρίς επιβεβαίωση δεν επιτρέπει αυτούς τους σκοπούς και απομνημονεύεται.
Οι προτιμήσεις αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης μόνο για τον τομέα αυτού του καταστήματος και δεν μεταφέρονται αυτόματα στα άλλα καταστήματά μας. Για αυτόν τον σκοπό, το όνομα, το email και το τηλέφωνο δεν αποθηκεύονται σε cookies ή στις προτιμήσεις του προγράμματος περιήγησης· η προσωρινή κρυπτογραφημένη εγγραφή στον διακομιστή περιγράφεται παραπάνω. Μπορείτε να ανοίξετε ξανά τις ρυθμίσεις απορρήτου και να αλλάξετε την επιλογή σας.